Machines


Naast het brede aanbod verpakkingen voor vloeistoffen en vaste stoffen, levert The Pouch Company ook semiautomatische oplossingen voor het afvullen en sluiten van uw verpakkingen.

Al onze verpakkingen worden ingezet in de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, non-food en dierensector en zijn daar dan ook volledig geschikt voor.

The Pouch Company ondersteunt en adviseert u graag. Samen zorgen we voor een complete oplossing; van vullen tot sluiten. Vul ons aanvraagformulier in, bel naar 0320 – 277 945 of stuur een mailtje naar info@thepouchcompany.nl en wij voorzien u van deskundig advies.


  • Afvulmachines

  • Wilt u uw verpakkingen zelf afvullen? Dat kan! En wel met de afvulmachines van The Pouch Company, die u gewoon op uw eigen productielocatie geleverd krijgt. Zo produceert én vult u uw product vanuit één locatie. Verser dan dat wordt het niet.

    Kleine of grote aantallen, food of non-food, vloeistoffen of pillen… The Pouch Company biedt hoe dan ook een passende oplossing. Zowel handmatig als automatisch afvullen is mogelijk. Uiteraard kunnen wij het afvulproces ook volledig van u over nemen: u levert de af te vullen producten aan en krijgt hier een eindproduct voor retour.

  • Machines bekijken
  • Sealmachines

  • Wanneer u uw producten wilt (laten) afsluiten, is een zogenoemde hitteseal aan te raden. The Pouch Company adviseert u graag over de sealmachine die in uw specifieke geval het meest effectief is. Wilt u in hoog tempo een groot aantal verpakkingen dichtsealen, of gaat uw voorkeur uit naar een eenvoudig te bedienen apparaat? De mogelijkheden zijn eindeloos en The Pouch Company helpt u graag bij het maken van de beste keuze. Ook voor een 100% permanente sluiting hebben wij een oplossing.

  • Machines bekijken