Lamizip NETLAA


Netlaa is producent van hoogwaardige dieet dierenvoedingen voor knaagdieren, honden en katten. De producten van Netlaa worden wereldwijd onder de merknaam ‘Trovnet’ verkocht via dierenartsen en andere dierspeciaalzaken.

Voor Netlaa is het belangrijk dat de Stand Up Pouches van constante, hoogwaardige kwaliteit zijn. De verschillende ontwerpen worden immers naast elkaar gepresenteerd en moeten een betrouwbare uitstraling hebben. The Pouch Company produceert deze Tailor Made bedrukte Stand-up Pouches óók in kleinere aantallen; sommige producten van het Trovnet-merk worden immers in kleinere aantallen verkocht en hoeven daarom niet op voorraad te liggen.

Voor de Pouches van Netlaa maakt The Pouch Company gebruik van de bedrukkingstechniek diepdruk; via deze weg wordt de bedrukking volledig op de verpakking gedrukt, zonder dat er onbedrukte randen overblijven. Dankzij deze techniek voldoet de verpakking aan de nieuwste voedselverpakkingswetgeving.

Naast de afscheurperforatie zijn de zakken van Netlaa voorzien van een half voorgesneden afscheurlijn. Deze lijn zorgt ervoor dat de verpakking makkelijk open gescheurd kan worden. De hoge resolutie van de bedrukking én de optimale dekking, zorgen er samen voor dat de lijn een professionele en kwalitatieve uitstraling heeft.

HEMA


De HEMA is het grootste franchisebedrijf van Nederland (lees: meer dan 600 filialen!) en richt zich al sinds 1926 op de verkoop van eigen huismerken. Vrijwel alle producten die hier worden verkocht, worden gekenmerkt door gemak, eenvoud en een eigentijds design.

Voor een deel van de kledinglijn heeft The Pouch Company een nieuwe verpakking mogen ontwikkelen. De keus is destijds gevallen op de uiterst gebruiksvriendelijke haakverpakking. Dankzij deze verpakking kunnen de producten op verschillende hoogtes worden opgehangen. Gevolg? Ieder product wordt zichtbaar gepresenteerd! Het matte materiaal van de verpakking creëert een luxe uitstraling en dat zorgt er weer voor dat de producten opvallen in de winkel.

Dankzij de diepdruk techniek, beschikken deze unieke HEMA verpakkingen over de allerbeste bedrukking. De gripsluiting maakt de verpakking hersluitbaar, zodat deze onbeperkt te openen en sluiten is.

Adventure Food


In samenwerking met een vooraanstaande fabrikant van instant voedingsproducten, heeft The Pouch Company voor de wereld van buitensport- en survivalactiviteiten een unieke stazak ontwikkeld. Deze stazak kan gevuld worden met vers voedsel wat van te voren is gedroogd. Zo kan de avonturier op zijn/haar beurt lekkere maaltijden klaarmaken ín de zak. Wat daar nog voor nodig is? Water!

De stazak is afgestemd op de speciale toepassing van ‘Adventure Food’. Het gelijknamige bedrijf is gespecialiseerd in instant maaltijden voor de outdoor- en adventurebranche. Hier heeft The Pouch Company een speciale verpakking voor geproduceerd. Deze verpakking is geschikt om maaltijden klaar te maken, die vervolgens direct geconsumeerd kunnen worden.

De speciale samenstelling van de verpakking maakt het geheel bestand tegen kokend water. De zakken bestaan in één- en tweepersoons porties.