FAQ

Vanaf hoeveel stuks kan ik zakken laten bedrukken?

Voor bedrukte zakken ligt de minimale afname tussen de 2.500 en 10.000 stuks, dit is geheel afhankelijk van het formaat. Bent u op zoek naar samples, informeer dan naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op per telefoon 0320 - 277 945 of per e-mail info@thepouchcompany.nl.

Kan ik zakjes in een andere afmeting laten maken?

Het is mogelijk om zakken voor u op maat te maken. Voor een tailormade product is de minimale afname tussen de 2.500 en 10.000 stuks. De definitieve minimale oplage is afhankelijk van het formaat.

Wat is de levertijd?

Onze standaardartikelen worden binnen 1-2 werkdagen geleverd, mits op voorraad. Voor tailormade artikelen is de levertijd afhankelijk van de actuele productiecapaciteit, vraag ons gerust voor meer informatie hierover.

Kan ik een sample aanvragen?

U kunt bij ons gratis samples aanvragen. Als u op de pagina bent van het desbetreffende artikel kunt u per artikel 2 samples aanvragen. Het is mogelijk om van meer dan 1 artikel samples aan te vragen.

Kan ik voedsel in deze verpakkingen verpakken?

Gelamineerde verpakkingen zijn zeer geschikt om voedsel in te verpakken. Afhankelijk van het product heeft de verpakking bepaalde eigenschappen nodig om de houdbaarheid te waarborgen. Laat u adviseren door één van onze medewerkers.

Kunnen jullie ook afvullen?

Wij hebben diverse mogelijkheden voor het afvullen van uw producten. Voor meer informatie neem contact op met onze medewerkers van de afdeling Filling.

Kan ik de bestelling afhalen?

Op afspraak kunt u uw bestelling afhalen, mits dit van tevoren is besproken met één van onze medewerkers.

Bij The Pouch Company heeft u de keuze uit verschillende betaalwijzen:

- Betalen met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
U plaatst een bestelling op thepouchcompany.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

- Betalen met Creditcard
Op thepouchcompany.nl kunt u met uw creditcard betalen. The Pouch Company accepteert de volgende creditcards: Master card en Visa card. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

- Betalen met PayPal
Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account.

Hoe werkt betalen met PayPal?
U plaatst een bestelling op thepouchcompany.nl. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht klaarstaat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPalaccount afgeschreven.