Afvullen


Wilt u uw producten laten afvullen? Ook dan bent u bij The Pouch Company aan het goede adres. Naast het ontwikkelen van stevige en betrouwbare verpakkingen, hebben wij namelijk ook al jarenlange ervaring in het automatisch én handmatig afvullen van verpakkingen. Netjes, veilig en hygiënisch. U hoeft zelf slechts één ding te doen: het te verpakken product bij ons aanleveren.

Kleine of grote aantallen, food of non-food, vloeistoffen of pillen… The Pouch Company biedt hoe dan ook een passende oplossing. Speciaal voor u op maat gemaakt Onze grote kracht ligt bij het afvullen van flexibele kunststof verpakkingen, maar interessante projecten waarbij een ander type verpakking wenselijk is gaan wij ook niet uit de weg! Enkele voorbeelden van producten die wij afvullen: granulaten, sauzen, marinades en granen.

Is uw product en de bijbehorende verpakking gereed, maar weet u zelf niet hoe u deze moet afvullen? Of heeft u hier simpelweg de tijd en/of de uitrusting niet voor? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze adviseurs!


 • Non-food

 • Het afvullen van non-food producten is voor The Pouch Company dagelijkse business. Of het nu gaat om het afvullen van vloeibare cosmetica in de populaire Spouted Pouches of om het afvullen (én doseren!) van pillen; het wordt allemaal voor u geregeld. Producten in kleine of grote oplages, alles wordt door The Pouch Company met evenveel zorg afgevuld.

 • Offerte aanvragen
  Advies
 • Food

 • The Pouch Company beschikt over een moderne, volautomatische food-dedicated afvullijn. Wat dit voor u betekent? Zowel vloeistoffen als vaste stoffen kunnen in allerlei zakken en pouches worden afgevuld! En dat is niet het enige; onze diverse FFS machines produceren én vullen sachets van verschillende formaten. Dit alles gebeurt uiterst zorgvuldig, zo wordt er voorafgaand aan het proces een HACCP analyse opgesteld en zijn alle medewerkers volledig HACCP geschoold. Daarnaast is The Pouch Company FSSC 22000 en Skal gecertificeerd.
  Wij gaan zeer zorgvuldig met de voedselveiligheid van uw product om, zo stellen wij voor ieder project vooraf een HACCP analyse op en is ons personeel volledig HACCP geschoold.

 • Offerte aanvragen
  Advies

Machines

Bekijk het aanbod verpakkingsmachines voor het afvullen van uw verpakkingen. Wij hebben ook diverse machines ter beschikking die we kunnen neerzetten op huurbasis bij onze klanten, met of zonder personeel.